BMW M3 Challenge: Ένα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι οδήγησης από την ...BMW!!!



Αν είστε λάτρεις των αυτοκινήτων της BMW και πάντα ονειρευόσασταν να οδηγήσετε τη θρυλική M3 των 402 ίππων! τότε μπορείτε να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι της με ένα εκπληκτικό παιχνίδι για υπολογιστές που σας προσφέρει η ίδια η BMW μέσα από το επίσημο site της.

Πρόκειται για το BMW M3 Challenge, το οποίο προσομοιώνει την οδήγηση των αυτοκινήτων αυτών με εκπληκτική λεπτομέρεια τόσο στο χειρισμό όσο και στα γραφικά και στον ήχο. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την διεύθυνση http://origin.bmw.com/_common/visualizer/data/experience/m3_challenge/BMW_M3_Challenge.zip?download=true. Το παιχνίδι σας προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη.

Σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσετε διάφορα μοντέλα της σειράς M3 Coupé στην πίστα του Nürburgring με συνθήκες φωτισμού ημέρας αλλά και νύχτας. Μπορείτε ακόμα να οδηγήσετε μόνος σας μέσα στην πίστα ή να συμμετέχετε σε έναν κανονικό αγώνα τύπου "ενιαίου" όπου οι αντίπαλοί σας έχουν ίδια με εσάς αυτοκίνητα. Ακόμα, σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε on line με αντιπάλους άλλους χρήστες.



Υποστηρίζει τη χρήση χειριστηρίων όπως τιμόνι ή game pad και προσφέρει ρεαλιστικά εφέ ανάδρασης, εφόσον βέβαια υποστηρίζεται και από το χειριστήριο σας. Οι απαιτήσεις του σε hardware είναι αρκετά χαμηλές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερείται λεπτομερών γραφικών και ρεαλιστικών ήχων.


Γενικότερα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για δωρεάν τίτλο, που θα σας κρατήσει μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών σας αρκετές ώρες χωρίς βέβαια να μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχα εμπορικά προγράμματα εταιρειών λογισμικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου